Bezichtigen en huren:

Aan de hand van uw wensenpakket kunt u een uitgebreide selectie van huurwoningen bekijken via onze advertentiesites. Indien gewenst kan de J&M Vastgoed makelaar ook kijken naar woningen in onze vastgoedportefeuille die op korte termijn vrij komen en momenteel niet op J&M Vastgoed gepresenteerd worden.


Je wil graag meer informatie over een woning of een project?  

Vul het contactformulier onder aan deze pagina in en we nemen direct met je contact op!  


Stap 1:

U kunt eenvoudig op onze website bekijken welke objecten mogelijk geschikt zijn voor u. Voor een bezichtiging dient u ingeschreven te staan. Er zijn tevens inkomenseisen aan woningen verbonden.

 

Stap 2:

De woning(en) waarin u interesse heeft kan u gaan bezichtigen. U kan dan de huurcondities en het opleveringsniveau doornemen en bekijken. Dit is voor u een belangrijk moment om vragen te stellen.

 

Stap 3:

Nadat u een keuze heeft gemaakt zal de J&M Vastgoed makelaar u voordragen bij de verhuurder van het object. De makelaar zal u vragen om concreet meer inkomensgegevens aan te leveren. Indien er tot wilsovereenstemming gekomen kan worden zal de huurovereenkomst op worden gemaakt die u, na uitleg, vragen en antwoorden kunt ondertekenen.


Inschrijven bij J&M Vastgoed:

Indien u wenst te bezichtigen dan dient u in te schrijven bij het J&M Vastgoed kantoor. Na uw inschrijving vraagt de makelaar u de navolgende bescheiden te overleggen. Verhuurders zullen gaan vragen naar uw inkomenssituatie. U dient samen met de makelaar een dossier te maken, zodat u op de juiste manier bij verhuurders kan worden voorgesteld.

 

Voor particulieren:

  • Geldig legitimatiebewijs
  • 1 recente salarisstroken en/of een arbeidscontract